• Fotoshoot %2821%29

CD&V Ronse

CD&V Ronse werkt voortdurend aan de verbetering van onze stad. Met een optimistische kijk op het leven in het algemeen en dat van elke persoon in het bijzonder, bundelen wij al onze energie om het dagelijks leven van alle inwoners van onze stad beter te maken. CD&V Ronse is meer dan een politieke partij. Het is een brede beweging van geëngageerde mensen. Met een hecht team van ervaren en bekwame politici versterken en ondersteunen we het verhaal van gezinnen, ondernemers en verenigingen. Want wij liggen wakker van datgene waar u van droomt. Samen met u maken wij de verandering in onze stad.

Laatste nieuws

Index

Groene Rosco-parking voor 395 voertuigen

Geschreven op 21 Augustus 2016

De nieuwe parking van het Ronsese sportcomplex 't Rosco aan de Leuzesteenweg is open en biedt plaats aan 395 auto's. Daarvan zijn er 10 voor andersvaliden. Er werd zoveel mogelijk groen voorzien.

Lees meer

Ronse opsce%cc%80ne 2016 vierkant

Gratis muziekfestival in Ronse

Geschreven op 21 Augustus 2016

Bij een bruisende stad horen ook festiviteiten. Ronse Opscène is de naam van het gratis zomerfestival dat in augustus de stad Ronse overspoelt met muziek en sfeer. Met Clouseau, Axelle Red, De Mens, The Kids en Café Flamand staan alvast enkele toppers op de affiche.

Lees meer