• Thumbnail banner eindejaar 2

CD&V Ronse maakt lijst voor verkiezingen bekend

Geschreven op 17 Juni 2018

Dfza1 nw0aeh9rs.jpg large

CD&V Ronse is bijzonder fier u deze middag haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 te mogen voorstellen. Het is een sterke lijst met een mix van heel veel bestuurservaring en jonge nieuwe enthousiaste kandidaten die Ronse de volgende jaren verder op de kaart willen zetten.

De lijst wordt getrokken door onze Burgemeester Luc Dupont, die voluit voor een volgende ambstermijn gaat. Gevolgd door de Schepenen van CD&V Ronse, Ignace Michaux, Joris Vandenhoucke en Jan Foulon die volop als ploeg achter hun Burgemeester staan. Op plaats 2 staat juriste en nieuwkomer Eugénie Carrez, die daarmee de eerste dame op de lijst wordt en de vernieuwing en verjonging ook in de top van de lijst waarmaakt. Lijstduwer is ereschepen Yves Deworm die hiermee steun aan de lijst geeft.

“We hebben een zeer sterke en gedreven lijst met een goede mix van bestuurservaring en jong talent” zegt de Burgemeester fier. “We steken onze ambitie voor Ronse dan ook niet onder stoelen of banken. We willen de grootste partij van Ronse zijn en blijven en zo de toekomstige koers van onze stad gaan bepalen”. “De laatste 15 jaar ondergaat de stad werkelijk een metamorphose” vervolgt Burgemeester Dupont. “Wie met Ronse dezelfde richting wil uitgaan en wie de volgende jaren wil meewerken aan een hippe, verdraagzame en ondernemende stad moet voluit kiezen voor CD&V !” onderstreept de Burgemeester.”Wij zullen blijven garant staan voor een sterk bestuur!”

“Stap mee op de weg vooruit is dan ook geen loze slogan bij ons!” zegt partijvoorzitter Patrice Dutranoit.

We stellen U dan ook graag het team van de burgemeester voor :


1. DUPONT LUC
2. CARREZ EUGENIE
3. MICHAUX IGNACE
4. VANDENHOUCKE JORIS
5. FOULON JAN
6. EL GHOUCH FAIZA
7. DUTRANOIT PATRICE
8. LAMON EVA
9. VERSTICHEL LEO
10. MARZOUKI SAFIA
11. VAN HAMME DIEDERIK
12. VANLAETHEM ISABELLE
13. DE VOS PAULINE
14. GOEMINNE INGE
15. ONYN KEVIN
16. WIELEMAN MARIE
17. SPILEERS LYNN
18. SAFI KAMEL
19. VANDENHOUCKE CHRISTIAN
20. LEPEZ PATRICIA
21. VAN HOECKE FERNAND
22. DE LOOR NATHALIE
23. VANDORPE TERRY
24. CRISPYN GERT
25. VAN WAMBEKE DAMIEN
26. PYPE LIES
27. VAN DE VOORDE BRENDA
28. VERDONCKT ERIK
29. DEWORM YVES