• Dji 0002

Cd&v Ronse bedankt burgmeester Luc Dupont.

Geschreven op 31 Augustus 2022

093a1940 6566  bijgesneden

Persbericht:
Cd&v Ronse bedankt burgmeester Luc Dupont.

Op zondag 28 augustus, de naamdag van Sint- Hermes, vieren we ook de 70e verjaardag van onze burgemeester, Luc Dupont. Zoals hij reeds had aangekondigd neemt hij na 40 jaar politiek en 22 jaar burgmeesterschap afscheid van de lokale politiek.

Om onze burgemeester te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de stad en voor de partij, organiseerde cd&v Ronse, samen met de naaste familie van onze burgemeester een verrassingsfeest in TIO3, een locatie die hem heel nauw aan het hart ligt. Naast de familie van de burgemeester en de leden van cd&v Ronse, waren ook enkele prominente politieke figuren op de plaats van afspraak. Schepen Stefaan Vercamer uit Oudenaarde, de burgemeester van Kruisem, Joop Verzele, parlementsleden Joke Schauvlieghe en Robrecht Bothuyne, minister van financiƫn Vincent Van Peteghem, oud gouverneur Jan Briers, provinciaal voorzitter Veronique Velghe en nationaal cd&v voorzitter Sammy Mahdi, tekenden present en bedankten burgemeester Luc Dupont voor zijn vele verwezenlijkingen in onze mooie stad Ronse.

Bij de binnenkomst van burgemeester Luc Dupont, die nog niet wist wat hem te wachten stond, in TIO3 volgde een oorverdovend, minutenlang applaus en werd uitbundig gezongen voor zijn verjaardag. Voorzitter Inge Goeminne nam vervolgens het woord en verwelkomde alle aanwezigen. Nadien volgden dankwoorden van nationaal voorzitter Sammy Mahdi en parlementslid Robrecht Bothuyne. Na deze warme woorden was het tijd om aan te schuiven aan het heerlijk buffet en gezellig bij te praten. Bij een feest horen natuurlijk ook geschenken, de leden van het partijbestuur, Inge, Marie-Claire, Marnix, Pierre, Hubert en Kevin overhandigden dan ook elk een geschenk namens de partij aan onze burgemeester en zijn echtgenote.
Het samenzijn werd afgesloten met een woordje van burgemeester Luc Dupont en toekomstig burgemeester Ignace Michaux. Een mooie dag om nooit te vergeten.

Cd&v Ronse,
werkgroep verrassingsfeest: Inge Goeminne, Marie-Claire Delanghe, Marnix Catry, Pierre Velghe, Hubert Claeys, Kevin Onyn, Kamel Safi en Faiza El Ghouch