• Sneeuwklokje

Welkom bij CD&V RonseStudieplek gezocht? 
TIO3 stelt ook deze blokperiode zijn locatie weer ter beschikking voor hogeschool- en universiteitsstudenten. Kom in alle rust studeren tijdens de kantooruren van 8u30 tot 17u00 tijdens de weekdagen van maandag tot vrijdag.

Wij voorzien de nodige sanitaire maatregelen en vragen daarom om u vooraf te registreren. Plaatsen zijn beperkt tot max. 20 personen.

Inschrijven bloklocatie: https://www.tio3.be/bloklocatie/Warme oproep! 

Beste Ronsenaar,
Wij zijn op zoek naar mensen met een groot hart die zich wil inzetten voor anderen.
Voel je je geroepen, klik dan op onderstaande link en stel je kandidaat.
Ook wie zelf hulp zoekt kan hier terecht.CD&V Ronse werkt voortdurend aan de verbetering van onze stad. Met een optimistische kijk op het leven in het algemeen en dat van elke persoon in het bijzonder, bundelen wij al onze energie om het dagelijks leven van alle inwoners van onze stad beter te maken. CD&V Ronse is meer dan een politieke partij. Het is een brede beweging van geëngageerde mensen. Met een hecht team van ervaren en bekwame politici versterken en ondersteunen we het verhaal van gezinnen, ondernemers en verenigingen. Want wij liggen wakker van datgene waar u van droomt. Samen met u maken wij de verandering in onze stad.

Laatste nieuws

42657004 1832205876878438 8823696605220700160 n

Stad en OCMW stellen nieuw logo voor

Geschreven op 30 September 2018

Ignace Michaux, onze schepen van communicatie, werkte de afgelopen maanden samen met het stadsbestuur om een nieuw logo voor onze stad te creëren.

Lees meer